Groeneveld-Beka

Groeneveld-BEKA – Ledende innen Automatiske Smøresystemer og Sikkerhetsstøtte for Gravemaskiner

Groeneveld-BEKA står for å redusere kundenes operasjonelle kostnader mens de samtidig øker oppetid, produktivitet, effektivitet og sikkerhet for kjøretøy og maskiner. Som en del av The Timken Company, er Groeneveld-BEKA verdens nest største produsent av automatiske smøresystemer, væskehåndtering og sikkerhetsstøttesystemer. La oss dykke inn i deres verden og forstå hvordan deres innovative løsninger optimaliserer driftsytelsen for gravemaskiner.

Historien bak Groeneveld-BEKA

Selskapet ble formet gjennom sammenslåingen av to veletablerte selskaper, Groeneveld og BEKA. Groeneveld, grunnlagt i 1971 og kjøpt opp av Timken i 2017, har lenge vært en pålitelig aktør i bransjen. BEKA, grunnlagt i 1927 og kjøpt opp av Timken sent i 2019, bringer med seg årtier med ekspertise. Groeneveld har også integrert Interlube i sitt merke, etter at Timken kjøpte opp Interlube i 2013.

Produktportefølje

Groeneveld-BEKA tilbyr bransjeledende automatiske smøresystemer, væskehåndtering og sikkerhetsstøttesystemer. Deres produkter forbedrer levetiden og påliteligheten til utstyr, samtidig som de reduserer totalkostnadene. De leverer produkter til ledende produsenter av lastebiler, tilhengere, busser, vindturbiner, industrielle applikasjoner, landbruks-, gruve- og anleggsmaskiner. I tillegg installeres Groeneveld-BEKA-systemer i ettermarkedet for ulike transport-, bygg-, landbruks-, havne- og industrielle applikasjoner.

Automatiske Smøresystemer

Groeneveld-BEKA tilbyr dedikerte automatiske smøresystemer for utstyr i forskjellige markedssegmenter. Disse systemene reduserer slitasje på kritiske komponenter, forlenger levetiden, minimerer nedetid og reduserer reparasjons- og vedlikeholdskostnader. Det bidrar ikke bare til høyere produktivitet, men også til økt sikkerhet ved at vedlikeholdsteknikere ikke lenger trenger å utsette seg for farlige situasjoner ved å klatre opp eller krype under utstyret.

Fluid Control

Ved å tilby fluid management-systemer reduserer Groeneveld-BEKA daglig vedlikehold og minimerer risikoen for uventet nedetid. De styrer motoroljenivåer og fjerner forurensninger, og tilbyr også systemer som effektivt overfører hydraulisk kraft fra faste til bevegelige punkter.

Sikkerhetsstøttesystemer

Groeneveld-BEKA har i mange år levert sikkerhetsstøttesystemer, inkludert speedlimiters og hinderdeteksjons- og kamera-systemer. Disse øker sikkerheten innen veitransport, bygg, havn, terminal og intern transport.

Groeneveld-BEKA er en global aktør med omfattende dekning. I tillegg til sitt eget nærvær, er selskapet også representert av uavhengige distributører i mange land.

I en tid der effektivitet, pålitelighet og sikkerhet er avgjørende for enhver operasjon, er Groeneveld-BEKA’s innovative løsninger en uvurderlig ressurs. Ved å integrere deres avanserte teknologi kan gravemaskineiere og operatører oppnå enestående resultater, samtidig som de optimaliserer driftsytelsen og reduserer totalkostnadene. Groeneveld-BEKA fortsetter å være en pålitelig partner for de som streber etter det beste innen smøring og sikkerhet for sine gravemaskiner.

 

 

Video av nyheten Beka Zepto: https://youtu.be/rMSfQiwxI78?si=1kpIlCsn8YmbHCQR

LINK til Beka Zepto: https://www.skrusell.no/produkt-tag/beka-zepto/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *